Despre noi

Despre noi

De 10 ani Stentor Consulting oferă clienţilor săi servicii profesioniste de consultanţă şi training în normarea muncii. Creşterea productivităţii şi reducerea costurilor sunt obiectivele pe care le adresăm prin soluţii practice, validate de experienţă.

Oferim consultanţă companiilor din toate ramurile industriei, independent de dimensiunile organizaţiei şi de tipul proceselor: automotive, construcţii, confecţii textile, industria farmaceutică, sectorul serviciilor. Portofoliul nostru de clienţi ilustrează cel mai bine scalabilitatea serviciilor de normare pe care le oferim.

Fiecare proiect în care ne implicăm beneficiază de o analiză atentă pentru a găsi cea mai bună soluţie, complet adaptată profilului de activitate. Pentru elaborarea studiilor de timp folosim metodologii agreate pe plan internaţional, iar pregătirea inginerilor noştri ţine cont de ultimele standarde în domeniu. Şi, cel mai important, generăm rezultate: specifice, măsurabile, cu impact direct asupra creşterii productivităţii şi a reducerii costurilor.

Vă mulţumim pentru vizită şi vă invităm să ne contactaţi pentru a discuta detaliile unei oferte personalizate.