Despre noi

Despre noi

De 10 ani Stentor Consulting ofera clientilor sai servicii profesioniste de consultanta si training în normarea muncii. Cresterea productivitatii si reducerea costurilor sunt obiectivele pe care le adresam prin solutii practice, validate de experienta.

Oferim consultanta companiilor din toate ramurile industriei, independent de dimensiunile organizatiei si de tipul proceselor: automotive, constructii, confectii textile, industria farmaceutica, sectorul serviciilor. Portofoliul nostru de clienti ilustreaza cel mai bine scalabilitatea serviciilor de normare pe care le oferim.

Fiecare proiect în care ne implicam beneficiaza de o analiza atenta pentru a gasi cea mai buna solutie, complet adaptata profilului de activitate. Pentru elaborarea studiilor de timp folosim metodologii agreate pe plan international, iar pregatirea inginerilor nostri tine cont de ultimele standarde în domeniu. Si, cel mai important, generam rezultate: specifice, masurabile, cu impact direct asupra cresterii productivitatii si a reducerii costurilor.

Va multumim pentru vizita si va invitam sa ne contactati pentru a discuta detaliile unei oferte personalizate.