Training

Training

Programul de training "Tehnici de normare a muncii" este conceput astfel încât cursanţii vor fi capabili să elaboreze norme de muncă din chiar prima zi ce urmează cursului. Nu este necesară niciun fel de experienţă sau instruire anterioară în domeniu.

  • Cum se desfăşoară un curs de normare?

Iniţial efectuăm o analiză amănunţită a necesităţilor de instruire. Rezultatul îl reprezintă o soluţie personalizată, care va cuprinde numai modulele relevante pentru activitatea derulată de către client.

Organizarea sesiunilor are în centru conceptul "Learning by doing", participanţii fiind implicaţi de la bun început în studii de caz şi ateliere practice. Noţiunile generale şi tehnicile de măsurare a muncii prezentate în modulul teoretic sunt exersate ulterior în cadrul numeroaselor aplicaţii desfăşurate în mediul de lucru.

  • Care este audienţa ţintă?

Programele noastre de training se adresează managerilor de producţie, inginerilor de proces, normatorilor, precum şi tuturor celor interesaţi de efectuarea studiilor de timp şi stabilirea timpilor standard.

  • Cât durează o sesiune?

În funcţie de metodele de normare a muncii care sunt abordate, cursurile noastre durează între 3 şi 5 zile.

  • Care sunt subiectele abordate?

Următoarele tehnici de măsurare a timpului sunt acoperite de materialul de curs:

1. studierea timpului de muncă prin cronometrare continuă, fără evaluarea ritmului;

2. studierea timpului de muncă prin fotografierea zilei de muncă;

3. metoda observărilor instantanee ca mijloc de măsurare şi analiză a timpului, în scopul determinării ponderii elementelor procesului de producţie.