Training

Training

Programul de training "Tehnici de normare a muncii" este conceput astfel încât cursantii vor fi capabili sa elaboreze norme de munca din chiar prima zi ce urmeaza cursului. Nu este necesara niciun fel de experienta sau instruire anterioara în domeniu.

  • Cum se desfasoara un curs de normare?

Initial efectuam o analiza amanuntita a necesitatilor de instruire. Rezultatul îl reprezinta o solutie personalizata, care va cuprinde numai modulele relevante pentru activitatea derulata de catre client.

Organizarea sesiunilor are în centru conceptul "Learning by doing", participantii fiind implicati de la bun început în studii de caz si ateliere practice. Notiunile generale si tehnicile de masurare a muncii prezentate în modulul teoretic sunt exersate ulterior în cadrul numeroaselor aplicatii desfasurate în mediul de lucru.

  • Care este audienta tinta?

Programele noastre de training se adreseaza managerilor de productie, inginerilor de proces, normatorilor, precum si tuturor celor interesati de efectuarea studiilor de timp si stabilirea timpilor standard.

  • Cât dureaza o sesiune?

În functie de metodele de normare a muncii care sunt abordate, cursurile noastre dureaza între 3 si 5 zile.

  • Care sunt subiectele abordate?

Urmatoarele tehnici de masurare a timpului sunt acoperite de materialul de curs:

1. studierea timpului de munca prin cronometrare continua, fara evaluarea ritmului;

2. studierea timpului de munca prin fotografierea zilei de munca;

3. metoda observarilor instantanee ca mijloc de masurare si analiza a timpului, în scopul determinarii ponderii elementelor procesului de productie.