top of page

DESPRE NOI

De 15 ani Stentor Consulting oferă consultanță, audit și training pentru îmbunătățirea productivității și reducerea costurilor în domenii ca: energie, producție, retail, administrativ, logistică, industria serviciilor. Inginerii noștri sunt profesioniști cu experiență de peste 30 de ani în inginerie industrială și normarea muncii. Punctul nostru forte: oferim soluții concrete, aplicate, nu doar recomandări.

 

Zeci de companii de top folosesc astăzi serviciile noastre profesionale. Indiferent dacă aveți nevoie de asistență pentru o zi, o săptămână sau o lună, vă putem ajuta. Serviciile noastre merg de la efectuarea de studii de timp, elaborarea de norme de muncă, determinarea gradului de încărcare pe om și mașină, trecând prin traininguri de normare a muncii până la analize de productivitate și proiecte de îmbunătățire a acesteia. Aceste procese generează rezultate specifice și măsurabile, cu impact direct asupra productivității.

Stentor Consulting oferă servicii de consultanță unei varietăți de clienți, de la segmentele tradiționale de producție, la operațiuni de distribuție și depozitare, până la companii de retail și servicii. Pentru orice tip de proces, operațiune sau categorie de personal, experiența noastră în inginerie industrială ne oferă abilitățile necesare pentru a îmbunătăți productivitatea și a reduce costurile.

Mediem relația dintre angajator și sindicate sau reprezentanții angajaților. Fie că este vorba despre dimensionarea numărului de angajați, fie că este vorba despre norma de muncă drept bază de calcul în salarizare, verificăm în mod imparțial sistemul de management al timpului existent în firma dvs (gradul de ocupare și/sau normele de muncă). Oferim angajatorilor și sindicatelor o bază obiectivă pentru a discuta despre salarizare, norme de muncă, ore suplimentare și cuantumul timpului de odihnă și nevoi personale.

Normarea muncii in industria de retail și servicii
Calculul normelor de timp în industria confecțiilor textile
Optimizarea productivitatii in sectorul logistica, depozitare, distributie
Normarea muncii ca instrument de mediere intre sindicate si angajatori determinarea normei de munca
Determinarea necesarului de personal în industria de petrol și gaze
Servicii de consultanta pentru cresterea productivitatii in industria automotive
normare-industria-mobilei.jpeg
Norma de muncă în sectorul sanitar
Norma de munca în industria alimentară
bottom of page