top of page
training-normarea-muncii-studii-de-timp-norme-de-munca-productivitate.jpg

TRAINGUL DE NORMAREA MUNCII „Stentor TimePro”

INSTRUIRE PRACTICĂ

75% din durata cursului

DURATĂ EFICIENTĂ

Între 3 și 5 zile

FEED-BACK PERSONAL

Pentru fiecare participant

GRUP RESTRÂNS

Maximum 10 cursanți

DE CE ESTE DIFERIT ACEST CURS?

Programul de training „Stentor TimePro” este conceput astfel încât cursanții să fie capabili să elaboreze norme de muncă din prima zi după finalizarea cursului. Nu este necesară nicio experiență sau instruire anterioară în normarea muncii și efectuarea studiilor de timp.

Trainingul combină predarea teoretică clasică și studiile de caz practice, în mediul de lucru al companiei. Astfel, cursanții învață în condiții reale de muncă, nu prin cazuri simulate în clasă. Programul de normarea muncii „Stentor TimePro” este dezvoltat special pentru a reduce teoria și pentru a maximiza practica, oferind garanția că participanții înțeleg și rețin informațiile prezentate. La sfârșitul cursului, aceștia vor avea abilitățile și experiența necesare pentru a norma munca, a efectua studii de timp și analize de productivitate.

Fiecare training este personalizat. Inițial analizăm în detaliu necesitățile de instruire. Rezultatul va fi un program personalizat, care va cuprinde numai modulele de curs relevante pentru activitatea derulată de către dvs.

Recomandări cursanți training Stentor
training-rosko-textil.jpg

Ing. Ancuța Cocoș
Rosko Textil

Ideea de realizare a cursului (liber, fără a sta să scrii tot timpul) a fost foarte potrivită pentru acest gen de formare. Ținta a fost atinsă – chiar mult mai bine decât în cazul altor cursuri la care am participat: personalul Rosko Textil a dobândit rapid cunoștințele necesare, cu ajutorul metodelor prezentate.

 

Cursul de normare a fost bazat în principal pe practică, adresând exact lucrurile de care aveam nevoie. Apreciez interactivitatea, toți cursanții fiind implicați. Înainte de acest training nu aveam o procedură de obținere a unor norme de timp coerente, care să asigure munca de calitate. Acum avem. Ca Responsabil Serviciu Metodă, mă bucur că am putut participa la cursul Stentor.

bogdan_buda.jfif

Bogdan Buda
Aramis Group

Ca urmare a programului de training derulat cu Stentor Consulting, am reușit să organizăm mai bine procesul de normare a muncii și să ne fundamentăm toate măsurătorile realizate. Normele de muncă rezultate au contribuit la creșterea productivității în medie cu 20%.

 

Aplicând tehnicile de culegere de date dezvoltate în curs, acuratețea normelor a crescut. Am reușit astfel să corectăm lacunele pe care le aveam în procesul de normare per ansamblu. De asemenea, am reușit o mai bună planificare a producției. Foarte util a fost și kit-ul de training - machetele de culegere a datelor ne-au ajutat să identificăm operațiile la care normarea trebuie refăcută și corectată.

recomandare-training-normare-bluette-mode.jpg

Aurelia Ochiroși
Bluette Mode

Pe durata sesiunii au fost prezentate metode specifice de cronometrare, fotografiere și observații instantanee, cu studii particularizate, specifice activității noastre. Modul de prezentare a fost eficient și interactiv, materialul fiind ușor de asimilat de către colegi. Exemplele au fost reale, concrete, alese din producție.

 

Rezultatul a fost că am îmbunătățit metodele studiere a timpului de muncă existente și eliminarea „timpilor morți”. Suportul oferit de Stentor a fost eficient atât pe timpul trainingului, cât și după terminarea etapei de formare.

Dorești să te înscrii la curs?

Contactează-ne pentru o ofertă de curs personalizat pentru afacerea ta.

Îți mulțumim pentru mesaj!

bottom of page